4-on-4: NHL favorieten, Nederlandse kampioenschap en beste spelers


Foto: RubenVA Media

De BeNe League komt bijna tot een einde. Wie is voor jou de beste speler van het seizoen?

Sven: Raymond van der Schuit speelde een heel sterk seizoen. Die jongen zou eigenlijk een stapje hoger moeten gaan spelen. Ik weet nog wel een leuke club in Tilburg voor hem ;). Ook HIJS goalie Fabian Schotel speelde een heel sterk seizoen. Zeker in de beslissende wedstrijden stond hij er. Verder vind ik dat Nick Verschuren van Eindhoven Kemphanen een enorm sterk seizoen heeft gespeeld. In de mindere tijden van zijn team bleef hij maar punten maken. Heel knap.

Marko: Ik kom vooral bij Geleen en zie de rest van de teams dus niet zo vaak. Bij Geleen is niemand die tot de beste spelers behoort dit seizoen, dus dan baseer ik me op wat ik heb gezien en dan kom ik uit op Alex Bremer van Luik. Fysiek sterk, maar niet met de gemenigheid van een aantal van zijn teamgenoten. Ik vond hem twee keer erg goed tegen Geleen.

Jonathan: De beste speler is in mijn optiek Fabian Schotel. Zijn spel was dit jaar zeer sterk: zeker bij de belangrijkere wedstrijden zag je duidelijk dat hij alles op alles zette om zijn team in de wedstrijd te houden. Daarnaast vond ik Akim Ramoul een sterk spel vertonen bij Luik dit jaar.

Rowdy: Mijn stem gaat naar Nick Verschuren van Eindhoven Kemphanen. De Kemphanen kenden een dramatische tweede seizoenshelft, maar dat weerhield Verschuren er niet van om aan de lopende band te scoren. Fabian Schotel van Hijs Hokij zou mijn tweede keuze zijn.

Previous 600 goals voor Alex Ovechkin, 400e zege voor Marc-André Fleury
Next AHL update met een kijk op de San Jose Barracuda