4-on-4: NHL favorieten, Nederlandse kampioenschap en beste spelers


Over een maandje gaan de playoffs beginnen in de NHL. Wie zie jij als grote favoriet?

Sven: Tampa Bay is de grootste favoriet afgaande op de ranglijst van nu. Toch denk ik dat de Pittsburgh Penguins ook een kans maken. Die weten wat het is om te winnen. Nu ze voor de threepeat kunnen gaan zal dat ze misschien nog wel meer motivatie geven.

Marko: Ik gun het de Sharks wel een keer, al denk ik dat er een team uit East mee aan de haal gaat. Misschien eindelijk de Capitals een keer, of toch favoriet Tampa Bay? Natuurlijk hoop ik op Pittsburgh, maar ik verwacht een vroege exit dit seizoen. Het verstand zegt dat Tampa of Washington de Stanley Cup pakt, ik hoop echter op de Sharks.

Jonathan: Hoewel ik hoop dat de Toronto Maple Leafs nu eindelijk eens een stunt uithalen, verwacht ik eigenlijk dat huidig favoriet Tampa Bay er met de Stanley Cup vandaan zal gaan. Hun seizoen is momenteel subliem te noemen, en goalie Vasilevskiy heeft ook een fantastisch seizoen.

Rowdy: Mijn favoriet is Nashville Predators. Vorig seizoen waren ze al dichtbij en nu is hun selectie nog breder met Nick Bonino, die vorig seizoen de Cup won. De verdediging van de Preds is ook nog altijd van de bovenste plank. Ik denk daarnaast dat Tampa Bay zal breken onder de favorietenrol.

Previous 600 goals voor Alex Ovechkin, 400e zege voor Marc-André Fleury
Next AHL update met een kijk op de San Jose Barracuda