4-on-4: NHL favorieten, Nederlandse kampioenschap en beste spelers


 Hys en Flyers gaan het dit weekend uitmaken voor kampioen van Nederland. Wie gaat de titel pakken?

Sven: HIJS zal gaan winnen. Over het hele seizoen genomen ook de beste en meest constante ploeg. Leuk om te zien dat ijshockey ook echt weer leeft in de stad. Steeds een volle Uithof dit seizoen.

Marko: Helaas een simpele titel voor Den Haag, ik kan wel een heel betoog houden over de positieve kanten bij Heerenveen, maar de special teams zijn gewoon niet goed genoeg. Misschien dat Heerenveen een duel kan winnen, maar een titel zal er niet in zitten.

Jonathan: ik verwacht hierin toch een winst voor Hijs Hokij Den Haag. Zij hebben tot nu toe een bijna perfect seizoen achter de rug, en hebben alle ontmoetingen met Heerenveen ook weten te winnen. De vraag is eigenlijk eerder hoe lang de serie zal gaan duren: 3, 4 of 5 wedstrijden? Hoe dan ook, de wedstrijden tussen Hijs Hoku en Unis Flyers zijn altijd een genot om te zien, dus ik kijk uit naar de komende wedstrijden!

Rowdy: Hijs, en opnieuw met overtuiging. Den Haag steekt er dit seizoen gewoon met kop en schouders bovenuit. Daarnaast heeft Unis Flyers met deze play-offs nog niet weten te overtuigen. Tegen Hijs is dat funest.

Previous 600 goals voor Alex Ovechkin, 400e zege voor Marc-André Fleury
Next AHL update met een kijk op de San Jose Barracuda