4-on-4: Playoffs in de BeNe-League en NHL, olympische spelen en de expansie naar Seattle


Playoffs BeNe League IJshockey Face-Off

De tijd van de play-offs breken weer aan. Eerst dicht bij huis, de BeNe League: wie zijn volgens jullie de finalisten straks? En kunnen we nog op verrassingen rekenen?

Jeroen V: HIJS is dit jaar de beste ploeg in competitie, die gaan de finale wel halen en ook wel winnen. Aan de andere kant zie ik Luik als een gevaarlijke klant om Heerenveen uit de finale te houden, maar het zou mij verbazen als zij in deze missie slagen. Ik verwacht opnieuw dezelfde finale dit seizoen tussen Den Haag en Heerenveen.

Oscar: Ik denk dat Heerenveen of Den Haag aan Nederlandse kant in finale staat maar aan de Belgische kant in de BeNe League denk ik dat Herentals het ver gaat schoppen want daar had Nijmegen het vrijdagavond nog aardig moeilijk mee in de best of three serie.

Cor: Ik gok op Hijs en Heerenveen. Hijs is gewoon de beste en HYC moet in de halve finale al tegen ze. En HIJS als winnaar. Ze zijn niet te stoppen dit seizoen.

Dimitri: Nu de kwartfinales deels achter de rug zijn en we ons opmaken voor de halve, zou ik zeggen dat de gedoodverfde favorieten voor een finaleplek Heerenveen en Hijs Hokij zijn.  Het zou weer een heel mooie en interessante finale zijn waarbij dan Heerenveen nog een derde en laaste kans krijgt om er iets te winnen dit jaar, nadat ze de beker en de final-four finale verloren dit jaar door Hijs Hokij. Een klein en zeker niet onmogelijke verassing zou zijn als Luik een derde match afdwingt tegenover  Heerenveen, met misschien nog een winst ook?

Previous NHL komt naar Europa met de Global Series 2018
Next AHOUD Devils Nijmegen schakelt HYC Herentals uit