NHL komt naar Europa met de Global Series 2018


De NHL komt naar Europa met de start van het nieuwe seizoen in oktober 2018. Als onderdeel van de 2018 NHL Global Series opent Edmonton Oilers het reguliere seizoen met een wedstrijd in Gothenburg, Zweden tegen New Jersey Devils op 6 oktober. Florida Panthers en Winnipeg Jets zullen twee wedstrijden tegen elkaar spelen in Helsinki, Finland, op 1 en 2 november.

Kaartverkoop

Wil je naar de NHL opener Oilers – Devils in Gothenburg, dan kun je vanaf maandag 12 maart kaarten bestellen via de Zweede website http://www.livenation.se. Lijkt de wedstrijd tussen Florida Panthers en Winnipeg Jets je leuk om mee te maken, dan kun je  maandag 12 maart vanaf 14:00 uur terecht via http://www.livenation.fi.

Foto: Oilersnation.com

Trainingskamp

Omdat de Oilers en Devils hun competitie starten in Europa ronden ze ook hun trainingskamp ook in onze omgeving af. Dat betekent dat er ook oefenwedstrijden worden gespeeld in Europa:

Op maandag 1 oktober spelen de New Jersey Devils tegen SC Bern in de Postfinance Arena in Bern. Kaarten gaan in de voorverkoop op maandag 12 maart om 10:00 uur, via http://www.ticketcorner.ch

Op woensdag 3 oktober spelen de Edmonton Oilers tegen de Kolner Haie in de Lanxess Arena in Keulen. De voorverkoop voor dit oefenduel begint op woensdag 14 maart om 10:00 uur, via http://eventimsports.de of http://Haie.de.

 

Previous Thuiszege voor Buffalo, Pittsburgh, Vancouver en Edmonton
Next 4-on-4: Playoffs in de BeNe-League en NHL, olympische spelen en de expansie naar Seattle