Nord kampioen Trappers verslaat Indians met 3-1

Tilburg Trappers Hannover Indians IJshockey Face-Off

Overwinning nummer 27 van het seizoen. Tilburg Trappers, kampioen van de Oberliga Nord, dendert rustig verder. Dit keer moest Hannover Indians op Stappegoor buigen voor de Nederlandse brigade. Indians ging met een 3-1 nederlaag huiswaarts.

EEN KEER NIET

Trappers heeft er een handje van vroeg te scoren, maar voor de verandering gebeurde dat dit keer niet. Ondanks het verzorgde spel wisten de Tilburgers het Duitse net niet te laten bollen. Dat gold ook voor de bezoekers, dus stond het zowaar na twintig minuten spelen eens 0-0 op Stappegoor.

Ryan Collier brak het duel in minuut 26 dan eindelijk open. Amper 90 tellen later lag de 2-0 achter de Duitse goalie. Na prachtig voorbereidend werk van Max Hermens, kon Kevin Bruijsten de kans op het presenteerblaadje afronden. Mitch Bruijsten bracht de marge een ruime minuut voor de zoemer zelfs op drie.

In het slotstuk leek Trappers het wel te geloven, want het speelde slordig. Indians kwam via Igor Bacek op de scoresheet, maar verder liet de thuisploeg het niet komen. Morgen reist de ploeg van Bo Subr af naar het immer gezellige Essen van Frank Gentges. Een pot om nu al naar uit te kijken, of beter gezegd; de reacties na afloop.