Drie duels: strijd om plaats zeven en acht in de BeNe League


Face-Off IJshockey BeNeLeague

Van de bovenste ploegen in de BeNe League komt vanavond alleen Luik Bulldogs in actie, maar er staat wat op het spel vanavond! Drie duels, waarbij Amsterdam, Leuven en Antwerp in actie komen. De vraag: wie doet de beste zaken in de strijd rond plaats zeven en acht!

LUIK BULLDOGS – ANTWERP PHANTOMS

Luik kan prima zaken doen in de strijd om plaats drie, Phantoms kan bij een zege Eindhoven Kemphanen buiten de playoffs duwen. Er staat dus wat op het spel vanavond in het Médiacité in Luik in het Belgische onderonsje. Luik is de favoriet, maar Antwerp sprokkelt de puntjes her en der lekker bij elkaar. Bulldogs is gewaarschuwd, want een ploeg die strijd om een kans op de playoffs is altijd gevaarlijk. Wie het spektakel wil aaanschouwen is vanaf 19:00 uur welkom in het Luikse.

CHIEFS LEUVEN – AMSTERDAM TIGERS

Een directe confrontatie om een play off ticket vinden we in Leuven. Amsterdam Tigers reist af naar de plaatselijke Chiefs om daar op jacht te gaan naar definitieve plaatsing voor het post season. Chiefs liet gisteren in Den Haag zien alles uit de kast te trekken om plaatsing af te dwingen. Leuven weet ook dat het niets in eigen hand heeft, en dat het duel met Tigers één van de weinige kansen is waar het met een directe concurrent de strijd aan gaat. Bij winst is Tigers zeker van de playoffs, en daar zal de ploeg van Versteeg dan ook de pijlen op hebben gericht. Puck drop om 20:00 uur in het Leuvense.

RED EAGLES DEN BOSCH – ZOETERMEER PANTERS

Lukt het Eagles om in de 23e poging om punten op de teller te zetten? Dat moet dan gebeuren tegen Zoetermeer Panters dat vanavond op bezoek komt. Panters won gisteren in een knotsgek duel van Eindhoven Kemphanen na overtime met 7-6, maar Zoetermeer heeft te laat de eindsprint ingezet. Het seizoen is voor beide ploegen over en uit met het oog op het naseizoen, maar strijden natuurlijk wel elke wedstrijd voor de eer. Jullie zijn van harte welkom vanaf 20:15 uur in het Sportiom in Den Bosch.

Previous Nord kampioen Trappers verslaat Indians met 3-1
Next NHL: St Louis wint topper, bizarre comeback voor de Islanders