Koploper Tampa Bay Lightning hard onderuit tegen de Edmonton Oilers


NHL Recaps Face-Off

Vier duels afgelopen nacht, Cor Machielsen zag zijn Edmonton Oilers koploper Tampa Bay Lightning een pak slaag geven, onder leiding van een excellerende Connor McDavid en praat je bij over de rest van de wedstrijden.

Edmonton Oilers – Tampa Bay Lightning 6-2

De koploper kwam op bezoek en droop met de staart tussen de benen af uit Rogers Place. Ze waren niet bestand tegen een excellerende Connor McDavid, die vier goals scoorde en een assist had. Qua schoten op goal deden ze niet voor elkaar onder 35-34. Cam Talbot stopte 32 schoten waardoor alleen Alex Killorn en Yanni Gourde voor Tampa wisten te scoren. De overige twee goals van de Oilers werden gemaakt door Liro Pakarinen en Leon Draisattl. CM

Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks 7-4

Auston Matthews en William Nylander hadden beide twee goals en een assist en waren daarmee mede verantwoordelijk voor de overwinning op de Ducks. Maar liefst tien goals in periode twee en drie werden er gescoord. Corey Perry had vier assists maar dat bleek toch niet voldoende te zijn voor de Ducks. CM

New York Islanders – Nashville Predators 4-5 OT

Lange tijd leek het erop dat de Islanders de twee punten in eigen huis konden houden. 24 seconden voor tijd scoorde Ryan Johansen echter de 4-4 en kwam het aan op overtime.  Daarin was het Roman Josi die voor de Preds de twee verdiende punten mee nam. Maar liefst met 47 schoten werd Jaroslav Halak onder vuur genomen en mede door zijn vele reddingen duurde het dus tot in de overtime voordat het verschil werd gemaakt. CM

Dallas Stars – New York Rangers 2-1

Ondanks het feit dat Henrik Lundqvist 39 saves maakte konden de Rangers niet winnen van de Stars. Ben Bischop maakte namelijk 32 saves en daarmee zorgde hij ervoor de dat de Rangers maar een keer wisten te scoren, door David Deshairnais. De goals voor de Stars kwamen op naam van Tyler Seguin en Martin Hanzal. CM

Previous Sprong scoort twintigste goal en is opnieuw waardevol
Next Jeugdhonk inzending: Yeti's skills Power Hour u8/u10 en u12