Ook in Duisburg wint Tilburg Trappers


Tilburg Trappers is on fire. Vanavond won het team van Bo Subr andermaal. In een doelpuntrijk duel werd Füchse Duisburg met 7-5 verslagen.

Brock Montgomery

Na de eerste periode leidden de geel-blauwen met 2-0, door goals van Nardo Nagtzaam en Ryan Collier. Toen Nagtzaam in de tweede periode de 0-3 op het bord zette leek het bekeken. Zoals eerder gememoreerd, moet je dat nooit denken tegen Duitsers. Nog voor het einde van de tweede periode stond het doodleuk 3-3. Maar dan kunnen de Trappers altijd nog terugvallen op een man als Brock Montgomery. Hij zorgde pal voor het verstrijken van de tweede periode voor een 3-4 stand in het voordeel van de Tilburgers.

Hetzelfde

Nadat Kevin Bruijsten de stand op 3-5 zette, gebeurde tóch hetzelfde als in de tweede periode: Duisburg maakte de achterstand goed en kwam bij tot 5-5. Reden voor coach Subr om goalie Ruud Leeuwesteijn van het ijs te halen. Net als bij Montgomery het geval is, kunnen de Brabanders ook altijd terugvallen op een andere scherpschutter: Parker Bowles. Bowles zorgde voor de 5-6. Duisburg drukte door, haalde de goalie van het ijs, maar baten mocht het niet. Sterker nog, Kevin Bruijsten profiteerde van de empty net situatie en zorgde voor de 5-7 eindstand.

Andermaal winst

Andermaal winst dus voor Tilburg Trappers. Hoewel het team het zichtzelf misschien wel (onnodig) moeilijk maakt, wordt er wel gewoon weer gewonnen. En dat is gewoonweg knap te noemen.

Previous HIJS HOKIJ PAKT NEDERLANDSE BEKER
Next Amsterdam Tigers verrast in Geleen