Regerend kampioen Pittsburgh jaagt op top positie in divisie


NHL Recaps Face-Off

Vier duels afgelopen nacht, met de topper in Pittsburgh. Rik Bruijnius bleef wakker en praat je bij.

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 7-4

Het regende doelpunten in één van de vooraf bestempelde top wedstrijden in Pittsburgh. Evgeni Malkin was goed voor twee goals en twee assists vandaag, voor de vierde overwinning op rij. Evgeni Malkin steekt in blakende vorm gezien zijn zeven goals en drie assists in de laatste drie wedstrijden. Goalie Matt Murray was goed voor 29 reddingen en komt zo op negen overwinningen in zijn laatste elf starts. Playoffs, hier komen de kampioenen van de laatste twee jaar aan (rb)

Carolina Hurricanes – Detroit Red Wings 1-4

Aanvaller Darren Helm was goed voor een goal en twee assists vandaag. Samen met goalie Petr Mrazek, die 36 reddingen maakte, waren zij de sterren van de wedstrijd. Petr Mrazek lijkt zijn vorm van weleer terug te vinden gezien de negen punten in zijn laatste vijf wedstrijden als startende goalie (rb)

Columbus Blue Jackets – San Jose Sharks 1-3

Powerplay, goed om te hebben en goed om te voorkomen. Dit bewees San Jose vandaag, in drie man meer situaties wisten ze twee keer het net te vinden en ze kregen maar één keer een powerplay situatie tegen en wisten deze te killen. Dit was ook meteen het verschil tussen deze twee teams, die wel eens hoge ogen zouden kunnen gooien als we praten over de Stanley Cup (rb)

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights 5-2

Niet alleen Vegas is goed in thuis wedstrijden. Minnesota pakte vandaag voor de tiende wedstrijd op rij punten in eigen huis en wel tegen de Golden Knights vandaag. Good old Eric Staal was goed voor twee goals en een assist. Minnesota was duidelijk de bovenliggende partij vandaag, met 36 om 24 schoten om het overwicht uit te drukken (rb)

Previous Nederland U18 verslaat Kazachstan met 5-2 en gaat voor GOUD!
Next Preview: Finale Beker van Nederland!