NHL: Zeges voor Toronto, Washington en Detroit


NHL Recaps Face-Off

Drie duels afgelopen nacht, Marko Bok praat je bij.

Toronto Maple Leafs – New York Islanders 5-0

De Toronto Maple Leafs vuurden 50 schoten af op goalie Thomas Greiss van de New York Islanders. Vijf troffen doel en dat was meer dan voldoende voor de zege. Kasperi Kapanen en Auston Matthews openden de score voor de Leafs in de eerste periode, waarna Mitchell Marner er halverwege de tweede periode 3-0 van maakte. Daarna kon er twee maal een stuk tape om een puck: Travis Dermott scoorde zijn eerste NHL goal en Justin Holl deed hetzelfde, maar dan bij zijn debuut in de NHL. Al met al een simpele zege voor Matthews en zijn mannen (mb)

Detroit Red Wings – San Jose Sharks 2-1 SO

Het venijn zat in de staart bij deze wedstrijd, want er werd 46 minuten lang niet gescoord. Wel wat kansen, maar geen goals. Trevor Daley maakte de 1-0 voor Detroit, waarna Kevin Lablanc de 1-1 voor de Sharks aantekende. En toen kwamen de shoot-outs! Liefst zeven goals waren er te zien, de één nog mooier dan de ander. Tomas Tatar had de mooiste, Justin Abdelkader maakte de winnende voor de Red Wings (mb)

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 5-3

De Flyers hadden een vliegende start in Washington, maar keerden met nul punten terug naar huis. Nolan Patrick en Travis Konecny zetten een 2-0 tussenstand op het bord na één periode, maar daarna was het Chandler Stephenson die met twee goals in één minuut de stand weer gelijk maakte. Andre Burakovsky maakte er zelfs 3-2 van voor de Capitals. In de derde periode vielen nog drie goals, de Capitals wonnen uiteindelijk met 5-3 (mb)

Previous Nederland U18 verpulvert Turkije met 12-1 zege
Next Hannover eerste tegenstander dit weekend voor Tilburg Trappers