Hannover eerste tegenstander dit weekend voor Tilburg Trappers


Tilburg Trappers Hannover Scorpions IJshockey Face-Off
Foto: Ruud Leeuwesteijn

Het zijn drukke tijden voor Tilburg Trappers. Na de zege op dinsdagavond op EXA IceFighters Leipzig, staan zowel op vrijdag- als op zondagavond een duel gepland. Zondag gaat de reis naar Füchse Duisburg, maar eerst worden vrijdagavond in eigen huis de degens gekruist met Hannover Scorpions.

TILBURG TRAPPERS – HANNOVER SCORPIONS

Dat het crescendo gaat met Tilburg Trappers is een open deur. Pak de stand in de Meisterrunde van de Oberliga er maar eens bij en je ziet dat onze landgenoten fier bovenaan staan. Met 85 punten uit 35 duels hebben de manschappen van Bo Subr liefst achttien punten meer verzameld dan de tegenstander van vrijdagavond. Veel te klagen? Welnee! Tegenstander Hannover Scorpions vinden we terug op de derde plaats, pal achter Saale Bulls. De Scorpions wonnen dinsdagavond nog met 6-3 van Füchse Duisburg.

Kort geleden stond dit affiche ook op het programma in Stappegoor. Op 19 januari waren de Tilburgers toen met 4-2 te sterk. De Duitse schorpioenen zullen echter alles op alles zetten om de tweede plaats op de ranglijst op te eisen. Om 20:00 uur wordt de puck gedropt op het ongetwijfeld volle Stappegoor.

Previous NHL: Zeges voor Toronto, Washington en Detroit
Next Gary Bettman 25 jaar commissaris; wat heeft hij gebracht?