Belgische kraker tussen Luik en Herentals, strijd om play off tickets


Face-Off IJshockey BeNeLeague Zondag

Vandaag staan er vier duels op de rol, waar het duel tussen Luik en Herentals het meest in het oog springt. Wat er verder nog gebeurt vandaag? Het overzicht

ERA RENOMAR HYC – LUIK BULLDOGS

De ijshockeyliefhebbers in België kunnen vanavond hun hart ophalen op de buitenbaan in Herentals. Daar staat het topaffiche tussen HYC en Luik op het menu. Het beloofd een spannende strijd worden. De gastheren zijn uit op revanche aangezien zij twee weken geleden een ferme tik kregen uitgereikt van de bezoekers. Toen werd het 7-3 in Luik. Vanavond zal er uit een ander vat getapt moeten worden door de mannen uit Herentals. Om 20:00 is de puck drop.

LACO EATERS GELEEN – EINDHOVEN KEMPHANEN

Op Glanerbrook zijn vanavond de Kemphanen uit Eindhoven te gast. Beide teams zijn de laatste weken aan het kwakkelen en hebben dus een goed resultaat nodig om nog iets te kunnen betekenen voor de ranglijst. De eerdere ontmoeting in Eindhoven werd gewonnen door de Eindhovenaren dus de Eaters hebben iets recht te zetten. Zaak is dan wel voor de Geleense defence om Nick Verschuren van de Kemphanen goed in het oog te houden. De forward is goed op dreef en bevestigde dat gisteren met een hattrick. Puck drop in Geleen is om 19:00.

RED EAGLES DEN BOSCH – AMSTERDAM TIGERS

Gaat Den Bosch voor het eerst een overwinning pakken? Het is een vraag die toch een keer met een ‘ja’ beantwoord zou moeten worden? Al is het alleen maar om de inzet van de Bosschenaren te belonen. De gasten uit Amsterdam kunnen met een overwinning belangrijke punten pakken. Het duel in Den Bosch begint om 20:30. Face-Off zal live bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Zien we jullie daar?

ANTWERP PHANTOMS – CHIEFS LEUVEN

Het tweede Belgische onderonsje van deze zondag is die tussen Antwerp en Leuven. Het duel dat om 20:30 begint is een rechtstreekse strijd om plaats acht. Antwerp kan een dubbelslag slaan aangezien het gisteren in Amsterdam de volle buit ophaalde. Leuven leed een ruime en pijnlijke nederlaag in Herentals en zal dus uit zijn om een en ander recht te zetten vanavond.

Previous Onwaarschijnlijke comeback Luik, Herentals verpulvert Leuven
Next NHL All Star Skill Competition in Tampa