Calgary Flames vloert St. Louis Blues


Face-Off NHL Recaps

Drie duels afgelopen nacht, Marko Bok zag St. Louis Blues verliezen bij Calgary Flames  en vat meteen de overige twee duels voor jullie samen.

Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs 4-2

Waar Toronto Maple Leafs gisteren nog acht keer het net wist te vinden, bleef de teller vannacht hangen op twee. Back-up goalie Joonas Korpisalo pakte zijn vierde winst van het seizoen, door 39 schoten te stoppen. De Blue Jackets waren beter op dreef, Lukas Sedlak, Seth Jones, Jake Gardiner en Alexander Wennberg scoorden ieder een goal voor de thuisclub (mb)

Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings 4-3

Geen hoogstaand duel in Philadelphia afgelopen nacht, maar het was wel spannend. Dale Weise, die kennen we nog wel in Nederland, opende de score. Hij is tegenwoordig een zeer nuttige kracht, en hij blijft ook uit de strafbank. Detroit nam daarna twee keer de leiding, maar het waren de Flyers die met de zege aan de haal gingen. Claude Giroux had assists bij de laatste drie goals (mb)

Calgary Flames – St. Louis Blues 2-1

De Flames wonnen toch wel verrassend van de Blues in een leuk duel, dat meer goals verdiende dan de drie op het scorebord. Goalies Mike Smith en Carter Hutton waren echter goed op dreef, waardoor het aanvallende geweld van beide teams vaak stuk liep. Voor Calgary opende Michael Frolik de score, Brayden Schenn maakte gelijk, waarna Dougie Hamilton de winnende goal binnen schoot (mb)

Previous Zaripov beslist 'Green Derby', nederlagen voor SKA en Avangard
Next Trappers ontvangt Essen, Twee BeNe League duels