Vijf lekkere BeNe League duels, Teddy Toss in Zoetermeer


Duels ZATERDAG Face-off

Vanavond staan er weer vijf heerlijke duels op het programma in de BeNe League, en zal er bij Zoetermeer Panters een heuse Teddy Toss gehouden worden voor het goede doel. We zetten alles op een rijtje voor jou.

EINDHOVEN KEMPHANEN – HIJS HOKIJ DEN HAAG

Ondanks dat Eindhoven een rits aan spelers mist door schorsingen, treedt het vanavond aan in het eigen IJssportcentrum tegen koploper HIJS Hokij Den Haag. Gisteren verloor Kemphanen in Tilburg, terwijl HIJS de vloer aanveegde met Amsterdam Tigers. Voor HIJS is het doel om gewoon de punten mee te nemen, terwijl Eindhoven bij winst een nare week afsluit met een welkome opsteker. Kan Eindhoven de koploper pootje liggen? Of is HIJS on fire en niet te stoppen? 20:15 uur de puck drop.

ZOETERMEER PANTERS – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Teddy Toss Face-Off

Zoetermeer Panters ontvangt vanavond in het Silverdome AHOUD Devils Nijmegen. Panters heeft de punten heel hard nodig, want zit in een ‘slump’, terwijl AHOUD boven verwachting op plek drie terug te vinden is. De avond zal in het teken staan van de Teddy Bear Toss die georganiseerd wordt door Panters, ter ondersteuning van ernstig zieke kinderen. IJshockeytechnisch is de vraag of Zoetermeer nu eindelijk de punten kan pakken, of dat deze de bus in gaan richting Nijmegen. Het is aan te raden eerder af te reizen naar Silverdome, maar de wedstrijd start om 20:15 uur.

AMSTERDAM TIGERS – LACO EATERS GELEEN

Tigers kreeg gisteren billenkoek in Den Haag (10-1), en mag het vanavond opnieuw proberen. Ditmaal op de eigen ijsvloer in Amsterdam, waar het Laco Eaters Geleen ontvangt. Amsterdam kan aan de bak, want Eaters staat op een keurige vierde plek, terwijl Amsterdam niet alleen de nederlaag van gisteren recht wil ztten maar ook de punten nodig heeft in de strijd om de play-offs. Wie vroeg aan de avonddis zit kan de puck drop om 18:00 uur meepakken

CHIEFS LEUVEN – UNIS FLYERS HEERENVEEN

Amper twee weken geleden won Flyers met 6-0 van Chiefs in de eigen Thialf hal. Vanavond staat de rematch op het programma in Leuven. Chiefs wil graag de punten afsnoepen van de Friezen, om daarmee de kandidatuur voor het post-season meer body te geven. Flyers draait de laatste weken weer beter, en lijkt op weg naar de vorm die de titelhouder vorig seizoen tentoon spreidde. Om 20:00 uur wordt het duel in gang gezet.

ANTWERP PHANTOMS – ERA RENOMAR HYC

Een Belgisch onderonsje tussen de teams die elkaar ook treffen in de halve finales van de Belgische Beker. In Deurne ontvangt Phantoms de gasten uit Herentals. HYC won vorige week moeizaam in Zoetermeer, terwijl Phantoms stapje voor stapje beter lijkt te gaan spelen. Kan Phantoms het vuur aan de Herentalse schenen leggen? Of gaan de bezoekers er als een gesmeerde bliksem doorheen op Ruggenveld? 20:30 uur gaan we het antwoord krijgen.

 

Previous Monsterzeges Den Haag en Heerenveen, nederlaag Nijmegen en Eindhoven
Next Rangers verslaan Kings, 100e goal Bryan Boyle