Eaters en Panters in actie voor kinderen: Teddy Toss


Teddy Toss Face-Off

Volgende week komen zowel Zoetermeer Panters en Laco Eaters Geleen in actie voor zieke kinderen. Dit doen zij door een zogenaamde Teddy Toss. Geleen zal voor de zesde maal de Teddy Toss organiseren, in Zoetermeer gaat het festijn voor de eerste keer van start. Voor wie nog geen idee heeft hoe zo’n feestje eruit ziet? Bekijk de beelden die deze week vanuit de Hershey Bears gemaakt werden.

PANTERS – 16 DECEMBER

Zoetermeer Panters Teddy Toss Faec-Off

Tijdens de wedstrijd Zoetermeer Panters vs. AHOUD Nijmegen Devils op zaterdag 16 december zal de Teddy Toss in gang gezet worden. De meegebrachte knuffels mogen door de fans bij de eerste goal van de Panters op het ijs worden gegooid. De knuffels worden verzameld, en door de spelers persoonlijk naar zorginstellingen gebracht. De beren worden in deze zorginstellingen geschonken aan zieke kinderen en kinderen uit achterstandsgezinnen.

Knuffels kunnen op de ijsbaan vóór de wedstrijd worden gekocht, of gewoon in de speelgoedwinkel. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen favoriete knuffel mee te brengen en deze te schenken aan dit goede doel. Indien je niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn, dan is het mogelijk vooraf een knuffel te schenken. Je kunt jouw knuffel vóór 16 december inleveren achter de kassa (Silverdome ijsbaan) in de daarvoor bestemde doos.

De opbrengst van de beren die voorafgaand aan de wedstrijd op de ijsbaan worden verkocht alsmede het ingezamelde bedrag wordt gedoneerd aan Sophia Kinderziekenhuis.

GELEEN – 17 DECEMBER

Het duel van Geleen tegen het Toekomstteam van Tilburg Trappers staat in het teken van de Teddy Toss. Het wereldrecord knuffels op het ijs staat op ruim 28.000 bij Calgary Hitmmen. Het Nederlands record komt gewoon vanuit Geleen, ruim 12.000! Het prachtige initiatief loopt dit jaar alweer voor de zesde keer. Steeds meer mensen weten op deze speciale dag Glanerbrook te vinden. De oproep is dan ook om allen zoveel mogelijk te komen MET knuffels, zodat we er weer een feest van kunnen maken na het eerste doelpunt.  Knuffels zijn ook te koop via www.eaterswear.nl.

Jullie kunnen daar terecht om zo de stichting KIKA te steunen.  Alles voor het goede doel. Ook dit jaar is weer voor KIKA (Kinderen met kanker) gekozen .De dagen, na het gebeuren worden zieke kinderen blij gemaakt met zo’n knuffel. Spelers van het eerste team nemen zich de moeite om weer persoonlijk langs te gaan om de knuffels af te leveren.

Previous Subban broedertwist gewonnen door Golden Knights en vijf assists door Artemi Panarin voor Columbus
Next Comeback Zaripov, Lokomotiv dendert door, nederlaag SKA