4-ON-4: Seattle, Daniel Sprong, Tilburg Trappers en de BeNeLeague


HYC Herentals HIJS Hokij Den Haag Face-Off
Foto: Kurt Tops

Het is stuivertje wisselen in de BeNe League. Wie gaat of kan er een gaatje slaan ?

Jacco: Ik denk dat het dit jaar tussen HIJS Hokij en UNIS Flyers gaat. Die twee teams gaan het uitmaken. Ik denk dan ook dat zij de langste adem gaan hebben van allemaal, en een gaatje zullen gaan slaan.

Ed: Ik denk dat HIJS en Heerenveen dat zullen zijn, met HYC Herentals in hun kielzog. De competitie is leuker, omdat de onderlinge verschillen kleiner lijken. Nijmegen verrast mij enorm. Van kansloze laatste plek, naar de toppositie. Op basis van het vertoonde spel, en met name ook de fitheid van de ploeg, tip ik HIJS als nummer één.

Jeroen: Een gaatje slaan wil ik het niet noemen, maar ik denk wel dat de onderlinge verhoudingen in de competitie naarmate er meer wedstrijden gespeeld gaan worden, meer vorm gegeven gaan worden. Heerenveen, Den Haag en Herentals zullen dan de bovenste groep vormen, daar achter Nijmegen, Geleen en Eindhoven.

Cor: Gaatjes worden er voorlopig niet geslagen. Ik denk dat HIJS en Herenthals nog terugkomen, die hebben allebei nog twee wedstrijden tegoed. De stand is wat vertekend. Ik denk dat zij samen met Unis Flyers gaan strijden voor de titel.

Previous Nederlandse bekerfinale wordt in Den Haag gespeeld
Next AHL: Manitoba Moose fier aan kop in de Central Division