Win het gesigneerde shirt van Amstel Tijgers 2006-2007!


Amstel Tijgers 2006-2007 Face-Off

Face-Off gaat deze week drie shirts verloten. De opbrengst hiervan gaat direct naar het U18 meiden team. Het eerste shirt in die reeks is nu voor verloting beschikbaar!

AMSTEL TIJGERS 2006-2007

2006-2007 is het seizoen dat Amsterdam Bulldogs weer omgelabeld wordt naar Amstel Tijgers. De ploeg pakt de beker, en mist op een haar na de finale van de playoffs. Coach van dat team is Ron Berteling, en met spelers als Bo SubrLeo van de ThillartTommie HartogsIvy van den Heuvel en Joey Oosterveld staat er een mooie ploeg op het ijs.

GESIGNEERD SHIRT VAN #28 BRYAN HOOGENRAAD

Bryan Hoogenraad speelt dat seizoen voor Amsterdam Tigers met nummer 28 op zijn rug. Op zijn wedstrijdgedragen shirt uit 2007 staan de handtekeningen van het hele team. Een uniek item voor de liefhebber. En jij kunt nu kans maken op dit shirt!

KOOP NU JOUW LOTEN!

Omdat wij iedereen kans willen laten maken op dit shirt, gaan we niet veilen maar verloten. Loten kosten €2,50 per stuk, en voor €10,00 heb je vijf loten te pakken. Vijf is het maximaal aantal te kopen loten. Uiteraard mag je meer geld inleggen ten behoeve van U18, maar je krijgt er vijf loten voor terug.

Vul VOOR 5 DECEMBER het formulier op de website in. Als de loten betaald zijn, ding je automatisch mee naar het shirt. Op Sinterklaasavond zal de winnaar van het shirt bekend gemaakt worden.

De gehele opbrengst is voor de Nederland U18 meiden. Doen! Want ze verdienen het!

Previous Vancouver verslaat Nashville, Daniel Sedin scoort 1000e NHL punt
Next Time Out: Lars Engwegen