4-on-4: Tampa Bay, CHL, Bene League arbitrage en uitblinkende rookies


Enkele weken geleden werden in deze rubriek Frölunda Indians en Red Bull München als topfavorieten aangewezen om de Champions Hockey League te winnen. Prompt vonden beide ploegen hun Waterloo in deze competitie. Volgende week beginnen de kwartfinales. Wie zijn, in jouw ogen, nu de favorieten?

Jacco: Tja, hier heb ik te weinig kaas van gegeten om daar een heel goed antwoord op te kunnen geven, maar ik denk dat als je clubs als Frolunda en Munchen kan verslaan dat je dan ook automatisch bij de favorieten behoord. Dus ik ga voor Bili Tygri Liberec en SC Bern ver gaan komen.

Cor: Ik ga voor Brynas IF en Bili Tygri Liberec. Brynas speelde in de poulefase al goed, en Liberec omdat ze de gedoodverfde favoriet Frolunda verslagen hebben.

Rowdy: Voor mijn gevoel ligt het nu helemaal open en kan je niet echt een favoriet aanwijzen. Bili Tygri Liberec en SC Bern maken een goede kans op de titel, maar ik kies voor Tappara Tampere, nu al jaren een grootmacht in Finland.

Sven: Ik kan hier beter niks over zeggen, haha. Ik was er heilig van overtuigd dat Frolunda met overtuiging de CHL ging winnen. Het ligt nu wat mij betreft helemaal open. Teams gaan hun kans ruiken nu de favorieten er uit liggen.

Previous Mijlpaal Roberto Luongo, zege Penguins in burenruzie tegen Flyers
Next Tampa blijft bovenaan, Nashville en Toronto kruipen omhoog in de League