Pre season in de NHL ten einde; woensdag gaat het los!


Recaps NHL Face Off

Vannacht waren de drie laatste pre season duels van het seizoen in de NHL. De laatste afvallers op de rosters worden bekend, voordat we komende woensdag dan écht van start gaan. Richard, Jacco en Ed blikken terug op de laatste voorbereidingen.

Philadelphia Flyers – New York Islanders 2-5

New York Islanders ging op bezoek bij Philadelphia Flyers voor het laatste oefenduel in aanloop naar het seizoen. In het eigen Wells Fargo Center kreeg het een 5-2 nederlaag te slikken. Philadelphia kwam op voorsprong, maar daarna liep New York weg. Pas bij een 1-4 stand, vonden de Flyers het net weer. Anthony Beavillier scoorde twee maal voor de bezoekers.

Philadelphia opent woensdag op bezoek in San Jose, terwijl de Islanders vrijdag in actie komen bij Columbus Blue Jackets.

St. Louis Blues – Washington Capitals 3-4

In hun laatste preseason game won Washington Capitals van St. Louis Blues. Brett Connolly scoorde op 4:26 van het einde de game winning goal in Scottrade Center in St. Louis. Bij het ingaan van de derde periode leidden de Blues nog met 3-2.

Beide teams hebben geen briljant preseason achter de rug. De Blues zetten een 3-5-0 serie neer en voor Washington was het zelfs pas de tweede zege in zeven duels (2-5-0).  De Capitals openen het seizoen donderdag in Ottawa bij de Senators. Voor St. Louis Blues wacht woensdag regerend Stanley Cup houder Pittsburgh Penguins.

Las Vegas Golden Knights – San Jose Sharks 3-5

En zo zit het pre season er voor Vegas Golden Knights op na vannacht. In de eigen T-Mobile Arena kreeg het met 5-3 klop van San Jose Sharks. Het publiek kreeg een lekker duel voorgeschoteld. In de tweede periode vielen vier goals te noteren, waardoor de teams met een 3-3 stand naar het slotstuk gingen. Daar sloegen de Sharks twee maal toe voor de zege.

Vegas speelt zijn eerste NHL duel ooit komende vrijdag op bezoek bij Dallas, San Jose opent het seizoen, direct woensdag al, thuis tegen Philadelphia.

Previous Panters veegt vloer aan met Tigers; grote uitslagen in België
Next Bulldogs Liège en HYC Herentals op dreef in Belgische beker!