4-on-4: Red Eagles, uitbreiding NHL, Duchene en Zoetermeer


Red Eagles Den Bosch trok zich terug uit het nationale bekertoernooi. Zien wij de Bosschenaren een heel seizoen in de BeNe League spelen?

Ed: Den Bosch krijgt het heel lastig dit seizoen. Ik denk dat er niemand is die denkt dat Den Bosch komend seizoen de drie titels van Heerenveen overneemt. Ik vind het ontzettend jammer dat ze zich teruggetrokken hebben voor het bekertoernooi; in de basis krijg je als speler meer ijstijd, dus kun je beter worden. Aan de andere kant snap ik de keuze voor de BeNe League wel. Of ze er een heel seizoen zijn? Ik durf er echt geen geld op te zetten, maar ik hoop het van harte.

Rowdy: Ja. We hebben via bronnen vernomen dat er op dit moment geen reden is om te denken dat er vroegtijdig een einde zal komen aan het seizoen van de Red Eagles. Zolang er zich geen concrete reden voordoet, gaan we uit van het beste en heb ik dus het vertrouwen dat Den Bosch het seizoen volmaakt.

Cor: Die vraag is niet zo in den blinde te beantwoorden. Er zullen, naar wat ik begrepen heb van onze hoofdredactie geen mutaties meer moeten plaatsvinden, anders zijn er gewoon niet genoeg spelers.

Jacco: Dat gaat lastig worden. Ik snap de beslissing van Den Bosch trouwens heel goed. Veel jonge gasten in het team die ook andere verplichtingen hebben naast het ijshockey. Den Bosch heeft keuzes moeten maken. Maar als er nog een paar jongens weg gaan vallen, dan gaat het allemaal heel moeilijk worden.

Previous Lake Placid reportage; Beelden Red Army in Nederland gezocht!
Next Phantoms Coach Buck Rombouts: eerste doel is Bekerfinale!