Tyler Wong geeft Vegas Golden Knights debuut extra glans


Foto: Twitter Vegas Golden Knights

Vannacht werd in Rogers Arena in Vacouver historie geschreven. De allereerste wedstrijd van het nieuwe NHL team: Vegas Golden Knights. Zij gingen op bezoek bij Vancouver Canucks, die gisteren al hun eerste wedstrijd speelden. De verwachtingen waren hoog gespannen, want hoe zou de eerste wedstrijd van de Golden Knights gaan verlopen? Ook kwamen New York Islanders en Philadelphia Flyers voor het eerst in actie.

Vancouver Canucks-Vegas Golden Knights

Lang werd er naar vannacht uitgekeken: het debuut van Vegas Golden Knights in pre-season van de NHL. Het visitekaartje werd gelijk afgegeven in Vancouver, want de Golden Knights won met liefst 9-4 van Vancouver Canucks. Toegegeven, veel prospects op het ijs bij Vancouver want de grote namen vliegen naar Beijing voor de oefenduels met Los Angeles Kings die in China gespeeld worden. Maar ook het team uit Las Vegas liet de grote namen, zoals Marc Andre Fleury, thuis. Tyler Wong was de kleine grote man. De 21-jarige undrafted free agent scoorde een hattrick op zijn debuut.

 

New York Islanders-Philadelphia Flyers

Een volle bak is in het reguliere seizoen een opgave voor New York Islanders. Gisteravond speelden ze in het oude Nassau Coliseum, waar veel Islanders historie werd geschreven. En guess what: het zat stampvol! De wedstrijd tegen de Flyers was leuk om te zien en voor de Isles fans was het extra leuk dat de thuisploeg in overtime won: 3-2. Captain John Tavares was verantwoordelijk voor de game winning goal.

Previous Sprong 'hot' op dag 3 van trainingskamp
Next Oefenduels zondag: Nederlaag Devils, knappe zege Bulldogs