St. Louis Blues veegt Edmonton Oilers van het ijs


Face-Off NHL Recaps

Slechts drie wedstrijden deze nacht. Onze eigen Cor Machielsen trotseerde de slaap en kwam van een koude kermis thuis, want hij zag zijn Oilers dik klop krijgen.

St. Louis Blues – Edmonton Oilers 8-3

Op alle fronten werden de Oilers afgetroefd door de mede-koploper in de NHL. Er is iets goed mis met het team van Todd McLellan. Hoelang krijgt hij nog de tijd? Cam Talbot deed wat hij de laatste weken al vaker deed: drie SOG, twee goals en hij kon na zeven minuten al van het ijs in het Scottrade Center. Brayden Schenn en Vladimir Tarasenko hadden beide twee goals en twee assists. De overige vier goals kwamen van Dmitrij Jaskin, Jayden Schwarz (zijn 100ste), Scottie Upshall en Paul Stastny.

Dallas Stars – Montreal Canadiens 3-1

Ben Bishop was weer de grote man bij de Stars. 29 schoten wist hij te stoppen en met goals van Devin Shore, Jason Spezza en Tyler Seguin kon de 1-0 achterstand door een goal van Brendan Gallagher ongedaan worden gemaakt.

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks 2-5

Brock Boeser scoorde twee goals en hielp zo de Canucks in het Wells Fargo Center aan een overwinning. Daniel Sedin had een goal en een assist. De andere goals kwamen van Sven Baertschl en Loui Eriksson. Bij de Flyers werd Michal Neuvirth na vier goals op 22 schoten vervangen door Brian Elliot, maar het ergste leed was toen al geschied. Dit was alweer de vijfde nederlaag op rij voor Philadelphia.

Previous AHL Speelweek 7 - Wilkes Barre/Scranton Penguins blijft koploper
Next Op bezoek bij de Eifel Mosel Bären