Vancouver Canucks verslaan Anaheim Ducks met 3-2


Dag 165 van de NHL had een wedstrijd waarbij in de slotminuten Vancouver het verschil kon maken.

LEES OOK: Sprong scratch, Detroit verliest na shootouts. Matthews 60 goals

Vancouver Canucks – Anaheim Ducks 3-2

In een spannende wedstrijd tussen de Vancouver Canucks en de Anaheim Ducks, wist de thuisploeg uiteindelijk de overwinning te behalen met een score van 3-2. Het hoogtepunt van de avond kwam van Dakota Joshua, die twee belangrijke goals maakte, waaronder de game-winner in de laatste paar minuten van de derde periode.

Joshua’s prestatie werd aangevuld door sterk spel van zijn teamgenoten, met name Conor Garland, Brock Boeser en J.T. Miller, die allemaal bijdroegen aan de score en het succes van de Canucks. Doelman Arturs Silovs maakte ook indruk met twintig reddingen, waardoor de Canucks de overwinning konden veiligstellen.

Hoewel de Ducks moedig terugvochten, met doelpunten van Olen Zellweger en Mason McTavish, slaagden ze er niet in om de wedstrijd te keren. Het gebrek aan efficiëntie op de powerplay bleek een zwakte voor de Ducks, terwijl de Canucks daar juist van wisten te profiteren.

Previous Sprong scratch, Detroit verliest na shootouts. Matthews 60 goals
Next Tilburg wint game twee van Weiden in overtime