Connor McDavid domineert en wint $1 miljoen in vernieuwde All-Star Skills


Connor McDavid toonde zijn ongeëvenaarde vaardigheden tijdens de 2024 NHL All-Star Skills, waarbij hij vier van de zes evenementen domineerde om de prijs van een miljoen dollar te claimen. Het vernieuwde format omvatte twaalf elite All-Stars die punten verzamelden in verschillende competities, waarbij McDavid zich onderscheidde als de uitblinker.

tekst gaat verder onder het overzicht

LEES OOK: Four Nations toernooi in 2025 met Canada, Finland, Zweden en Amerika

Connor McDavid is een miljoen rijker na de winst in de All Star Skills Competition

McDavid, geboren in Richmond Hill, Ontario, ongeveer 40 kilometer van de Scotiabank Arena, verbaasde de uitverkochte Arena met een uitzonderlijke vertoning. Hij behaalde de overwinning in het Fastest Skater-evenement voor de vierde keer, met een tijd van 13.408 seconden. Daarnaast triomfeerde McDavid in de Cheetos NHL Accuracy Shooting (9.158 seconden), de Upper Deck NHL Stick Handling (25.755 seconden) en sloot de avond af met een overwinning in de Pepsi NHL Obstacle Course, waarbij de punten werden verdubbeld.

Als enige speler die meerdere evenementen won, toonde McDavid zijn snelheid, precisie en vaardigheden met de stick. Verschillende andere All-Stars lieten ook hun stempel achter op het unieke evenement:

– Ondanks niet te kunnen spelen vanwege een blessure namen Connor Bedard en Sidney Crosby deel aan het Tim Hortons NHL One Timers-evenement, waarbij ze een mix van generatietalent toonden.

– Doelman Alexandar Georgiev viel op door Connor McDavid zijn schoten negen keer te stoppen in het Honda/Hyundai NHL One-on-One-evenement, waarmee hij de prijs voor de beste doelman en $100.000 verdiende. William Nylander vermaakte het thuispubliek door het evenement te winnen.

Cale Makar, die een kans had op de $1 miljoen prijs als McDavid derde of slechter eindigde in de Obstacle Course, kwam als winnaar uit de bus in de Rogers NHL Hardest Shot met een snelheid van 102.56 mph (164 km), waarmee hij de eerste speler werd in de geschiedenis van de Avalanche/Nordiques is die deze competitie bij de NHL All-Star won.

alle onderdelen zijn hieronder te zien

tekst gaat verder onder de YouTube video’s

Het format werd over het algemeen positief ontvangen door de spelers, die het als competitief en leuk beschouwden. Het bood een goede basis voor toekomstige vaardigheidswedstrijden die zowel competitief als plezierig zijn voor iedereen. Het was duidelijk dat dit niet alleen een show was, maar een echte uitdaging waar de spelers serieus aan deelnamen.

Het All-Star Weekend gaat verder met het All-Star Game vanavond (03-03-2024), en ondanks de vermoeidheid na het Skills-evenement, kijken de spelers uit naar de voortzetting van het spektakel.

Previous Four Nations toernooi in 2025 met Canada, Finland, Zweden en Amerika
Next Detroit Red Wings: An American Original