Shutouts voor Columbus en San Jose

Dag 108 van de NHL had twee wedstrijden waarbij Columbus Blue Jackets goalie Elvis Merzlikins zijn eerste shutout van het seizoen pakte door alle 21 schoten van St. Louis te stoppen. En goalie van de San Jose Sharks Mackenzie Blackwood pakte ook zijn eerste shutout van het seizoen door alle 32 schoten van Seattle te pakken.

St. Louis Blues – Columbus Blue Jackets 0-1

Jordan Binnington goalie van St. Louis keepte ook een goede wedstrijd. Hij stopte 21 schoten van de blauwbloezen alleen vuurde men er 22 af. Dat was de enige treffer gescoord door Dmitri Voronkov. Voronkov scoorde in minuut 44 terwijl er in minuut 38 nog een goal werd afgekeurd van Boone Jenner. Het was namelijk geen goal binnenkant paal en de puck ging er weer uit.

tekst gaat verder onder de YouTube video

San Jose Sharks – Seattle Kraken 2-0

Pas in de derde periode maakte San Jose het verschil. Een goal in minuut 48 en in de allerlaatste minuut een empty netter. Het was pas overwinning nummer veertien voor de Haaien. Seattle goalie Joey Daccord pakte 21 van de 22 schoten.

Previous Ottawa komt terug van 3-0 achterstand tegen Nashville en won in overtime