Zaterdag 23-12 Teddy Bear Toss bij Geleen – Den Haag


De Snackpoint Eaters Limburg supporters weten het natuurlijk al wat langer, maar mocht je als neutrale toeschouwer of als fan van UltimAir HIJS Hokij Den Haag afreizen naar Geleen neem dan een teddy beer mee. Want het is weer de Teddy Bear Toss.

LEES OOK: Hernieuwd Mechelen wint in Leuven

waarom de teddy bear toss?

“Op zaterdag 23 december 2024 zal Snackpoint Eaters Limburg voor de tiende keer de Teddy Bear Toss organiseren en net zoals in bijna alle edities (met uitzondering van de eerste keer) spelen we die dag in speciale shirts.

Dit jaar is gekozen voor een Hero-jersey met kersttinten met als motto “Everyone Needs a Hero’ en dat geldt zeker voor de kinderen in onze regio.

Daarom steunen we ook Stichting ‘Ik Doe Mee!’ met de verkoop van onze Snackpoint Teddyberen en kunt u ook een donatie doen.

Stichting Ik Doe Mee! is een stichting die er op gericht is om kinderen en gezinnen met kinderen uit de gemeente Sittard-Geleen, die onder de armoedegrens leven, te laten merken dat ze ook mee doen. De stichting doet dat door wensen van deze kinderen, gericht op meedoen aan het sociale leven, in vervulling te laten gaan.

De speciale shirts zullen binnenkort weer via de veiling te verkrijgen zijn. De veiling loopt van 11- 21 december 2023 en de winnaars kunnen hun shirt dan na de wedstrijd tijdens de Meet & Greet (voor iedereen) in ontvangst nemen.”

Er is een wereldrecord qua teddy bear toss. Dik 67000 teddy beren op het ijs. Gevestigd door de fans van Hershey Bears in 2023. Face-Off is natuurlijk ook aanwezig en zal de toss op de gevoelige plaat vastleggen.

Previous Sprong verliest voor zesde keer in zeven wedstrijden met de Red Wings
Next Flink koekie voor Toronto, vier goals MacKinnon, heeft nu 300 goals.