Sprong scoort, verliest met Detroit, 1000 punten John Tavares


Dag 61 van de NHL had vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong zijn zevende goal scoorde tegen Dallas Stars voor Detroit Red Wings. John Tavares zijn duizendste punt maakt bij de nederlaag in overtime van Toronto tegen zijn oude team de New York Islanders.

LEES OOK: Achtste nederlaag op rij Seattle, Edmonton wint zevende op rij

Buffalo Sabres – Arizona Coyotes 5-2

Voor de Sabres waren Kyle Okposo en Eric Robinson goed voor ieder een goal en twee assists. Na een goede reeks van de Coyotes is het nu de derde nederlaag op een rij.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Islanders – Toronto Maple Leafs 4-3 OT

John Tavaras haalde voor de Leafs zijn duizendste punt met een assist voor de gelijkmaker zeven seconden voor tijd. Terwijl hij ook al de tweede goal voor Toronto scoorde. Maar Bo Horvat verstoorde het feestje door voor de Islanders de game winning goal in overtime te scoren. Noah Dobson gaf drie assists bij alle drie de New York goals.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Dallas Stars – Detroit Red Wings 6-3

Helaas kon Daniel Sprong met zijn zevende goal het verschil ook niet maken voor de Red Wings. Sprong had vier schoten op doel, 13:24 minuten ijstijd in zeventien shifts. Miro Heiskanen kwam tot twee goals en een assist voor de Stars.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Colorado Avalanche – Calgary Flames 6-5

Drie unanswered goals in de derde periode waren voldoende voor Colorado. Zij bogen daarmee een achterstand van 5-3 om naar 6-5. De eerste lijn van de Avalanche was goed voor negen punten. Cale Makar goal + assist. Mikko Rantanen een goal + twee assists. Nathan MacKinnon een goal en een assist en Valeri Nichushkin twee assists.

Previous Nog een Duits team wil zich aanmelden bij de BeNe League
Next Kick effect brengt Den Haag naar bekerfinale na winst op Heerenveen in game drie