Sabres, Oilers winnen voor het eerst dit seizoen, shutout Flyers, Islanders


Dag acht van de NHL had negen wedstrijden waarbij Connor McDavid scoorde een goal waar een SPIN-O-RAMA aan vooraf ging. Carter Hart en Ilya Sorokin pakte allebei een shutout. En Buffalo Sabres en Edmonton Oilers wonnen hun eerste van het seizoen.

LEES OOK: Red Wings met Sprong shutout Columbus, eerste winst Washington

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning 3-2

Tampa moet het nog een aantal maanden zonder goalie Andrei Vasilevskiy stellen. Al kwam Tampa wel terug van een 2-0 achterstand. Twee goals van Brandon Hagel. Maar Dylan Cozens scoorde de game winner voor Buffalo in overtime.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Montreal Canadiens – Minnesota Wild 2-5

Minnesota won met 5-2 mede dankzij de special teams. Twee goals shorthanded en drie goals op de powerplay. Kirill Kaprizov was goed voor een goal en twee assists en Mats Zuccarello gaf drie assists.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks 2-0

Een shutout met 25 saves voor Flyers goalie Carter Hart. Terwijl Vancouver goalie Thatcher Demko het ook prima deed want hij stopte veertig schoten.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Islanders – Arizona Coyotes 1-0

Het was waarschijnlijk de makkelijkste shutout voor Ilya Sorokin. Hij hoefde maar veertien schoten te stoppen. In minuut 23 was het Matt Barzal die op de powerplay de enige edoch winnende goal scoorde.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Nashville Predators – Edmonton Oilers 1-6

De eerste overwinning is een feit voor de Edmonton Oilers. Een highlight reel goal voor Connor McDavid en Leon Draisaitl is degene met de meeste powerplay goals in de geschiedenis van de club. Hij scoorde gisteren powerplay goal 126 en 127.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Winnipeg Jets – Los Angeles Kings 1-5

Pierre-Luc Dubois scoorde zijn eerste goal voor de Kings. De derde lijn van L.A. scoorde vier goals. Trevor Moore deed dat twee keer. Arthur Kaliyev en Phillip Danault deed dat een keer.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Seattle Kraken – Colorado Avalanche 1-4

Met de winst van Colorado was het de veertiende keer dat Colorado in de reguliere competitie een uitwedstrijd op een rij won. Ze evenaren het record van Buffalo dat gevestigd werd in 2006.

tekst gaat verder onder de YouTube video

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes 3-6

Vier unanswered goals van Carolina in de laatste periode. En dat terwijl San Jose maar zestien schoten op doel had. Seth Jarvis scoorde twee goals voor de Hurricanes.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vegas Golden Knights – Dallas Stars 3-2 so

Drie minuten voor tijd zorgde William Karlsson voor de gelijkmaker van de Golden Knights. Jonathan Marchessault scoorde de game winning shootout.

Previous Red Wings met Sprong shutout Columbus, eerste winst Washington
Next Derde winst op rij voor Detroit met Sprong, Ottawa verslaat Washington