Derde winst op rij voor Detroit met Sprong, Ottawa verslaat Washington


Dag negen van de NHL had twee wedstrijden waarbij Detroit Red Wings Pittsburgh versloeg en Ottawa Senators weinig heel liet van Washington Capitals. Het media team van Detroit had een mooi bericht geplaatst op Twitter/X met in de hoofdrol Daniel Sprong.

tekst gaat verder onder de tweet

LEES OOK: Sabres, Oilers winnen voor het eerst dit seizoen, shutout Flyers, Islanders

Ottawa Senators – Washington Capitals 6-1

Na 270 dagen deed Josh Norris weer mee met de Ottawa Senators. Hij scoorde meteen twee goals. Nieuwbakken Senator Vladimir Tarasenko was goed voor een goal en assist. Artum Zub, Claude Giroux en Jake Sanderson zorgde voor de overige goals. De enige goal van de Capitals is gescoord door John Carlson.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Detroit Red Wings – Pittsburgh Penguins 6-3

De derde overwinning op een rij voor Detroit Red Wings. Daniel Sprong had bijna dertien minuten ijstijd. Hij kwam tot achttien shifts. Had geen schot op doel maar wel drie schoten die naast gingen. Alex DeBrincat scoorde al zijn vijfde goal van het seizoen voor de Red Wings. Hij prikte er in deze wedstrijd twee in. Andrew Copp was goed voor twee goals. Bij Pittsburgh was Erik Karlsson goed voor twee assists en zijn eerste goal in het shirt van de Penguins.

Previous Sabres, Oilers winnen voor het eerst dit seizoen, shutout Flyers, Islanders
Next Boston, Vegas, Colorado en Islanders nog ongeslagen, Carlsson scoort eerste NHL goal