Trainerswissel vlak voor de start BeNe League bij Leuven


Pascal Ryser Foto L'Alsace/Darek Szuster

Uiteindelijk blijkt de visie van Chiefs Leuven en die van coach Alan Jacob toch niet te matchen.

LEES OOK:  Nieuw coaching duo voor Chiefs Leuven

Pascal Ryser nieuwe coach Chiefs Leuven

De 64-jarige forward Pascal Ryser maakte vooral furore in de Zwitserse divisie een bij HC Neuchâtel Young Sprinters en in de slotfase van zijn loopbaan in de Franse competitie bij Mulhouse. In 1990 terwijl hij nog speler was begon hij al zijn trainersloopbaan die Ryser voornamelijk in Frankrijk doorbracht bij Mulhouse en Montpellier. Nu mag hij de mannen van Chiefs Leuven samen met assistent Sami Lipsonen voorbereiden op het komende BeNe League seizoen. Het seizoen start voor de Chiefs op zaterdag 30 september in eigen huis tegen de mannen van Heylen Vastgoed HYC.

Wij wensen Pascal Ryser veel succes toe in de BeNe League.

Previous Anaheim Ducks, toch weer niet allerlaatste met zoveel talent?
Next Columbus Blue Jackets the only way is up met Babcock