ROSTER UPDATE: Geleen en Tilburg versterken selecties


Foto: Lex Eckhardt

Twee weken na het einde van de BeNe League is Geleen al begonnen om de selectie voor het seizoen 2023-2024 op peil te brengen. Ook Tilburg maakte al twee nieuwe spelers bekend. En dat nog geen week na de uitschakeling tegen Starbulls Rosenheim in de kwartfinale van de Oberliga play-offs.

LEES OOK: NHL record overwinningen voor Boston met 63

Snackpoint Eaters Limburg legde in het paasweekeinde drie talentvolle spelers vast die onlangs nog goud wisten te behalen op het wereldkampioenschap divisie IIB. Alleen Lander Paulissen speelt voor België dus die had geen goud. Jelle Noblesse en Matteo Castronovo tekende hun eerste profcontract bij Geleen. Paulissen, Jelle Noblesse en Castronovo hadden al flink wat wedstrijden in het eerste achter de rug.

tekst gaat verder onder de foto

Foto: Facebook Snackpoint Eaters Limburg

Trappers haalt jonge talenten van Den Haag naar de kruikenstad

Tilburg Trappers haalt verdediger Bjorn Borgman naar de Oberliga. Dat wilde men vorig seizoen al bewerkstelligen maar Den Haag hield de poot stijf. De afgelopen drie seizoenen kwam hij tot zeventig wedstrijden voor de Hagenaars en kwam daarbij tot zes goals en 25 assists. Aanvaller Jay Huisman gaat ook richting Tilburg. In twee seizoenen Den Haag kwam hij tot 46 wedstrijden met daarbij negentien goals en 21 assists.

Foto: via trappers.nl
Previous NHL record overwinningen voor Boston met 63
Next Sprong wint met Seattle, Pavelski en Giroux 1000 punten