NHL record overwinningen voor Boston met 63


Dag 173 van de NHL bracht ons twee wedstrijden waarbij Boston Bruins het record van meeste overwinningen in een seizoen scherper stelde naar 63. En Mikko Rantanen de 100 punten haalde voor de Colorado Avalanche.

LEES OOK: Sprong scoort en twee assists. Mijlpalen voor Crosby en McDavid

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche 4-5 OT

Drie unanswered powerplay goals zorgde voor de winst van de Avalanche. In minuut 52 en 56 waren het Mikko Rantanen en Nathan MacKinnon die zorgde voor het punt. Het extra punt kwam wederom op de powerplay en wederom was captain Nathan MacKinnon die ook nog het extra punt binnen haalde.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Philadelphia Flyers – Boston Bruins 3-5

Met zijn hattrick kwam David Pastrnak ook in de zestig goals club net onder Edmonton Oilers captain Connor McDavid. Ook behaalde Pastrnak de 300 goals mijlpaal. Met de overwinning behaalde Boston overwinning 63 en dat is een record in de geschiedenis van de NHL.

tekst gaat verder onder de YouTube video

De standen in East en West met de wild card plekken

Previous Sprong scoort en twee assists. Mijlpalen voor Crosby en McDavid
Next ROSTER UPDATE: Geleen en Tilburg versterken selecties