Washington lijkt uitgeschakeld voor play-offs na nieuwe nederlaag

Dag 163 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waarbij Washington de kans op play-offs lijkt te hebben verspeeld na weer een nederlaag. Deze werd geleden tegen de Islanders die juist steviger op een wild card plek staan. De comeback Cats hun naam weer eer aandeden toen Florida een minuut voor tijd de gelijkmaker scoorde en in overtime Toronto versloeg.

Colorado Avalanche – Minnesota Wild 2-4

Twee shorthanded goals voor Frederic Gaudreau van de Wild. Minnesota goalie Filip Gustavsson maakte 42 saves.

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers 2-3 OT

Sam Reinhart zorgde een minuut voor tijd voor de 2-2 en Brandon Montour pakte de overtime winner. Twee punten die Florida nodig heeft in strijd om de wild cards.

Washington Capitals – New York Islanders 1-2 SO

Een puntje is waarschijnlijk niet genoeg voor de Capitals willen ze nog een wild card behalen in de East. Het is voor de Capitals de vijfde nederlaag in zes wedstrijden. Kyle Palmeiri zorgde met zijn shootout winner ervoor dat de Islanders de top wild card plek stevig in handen hebben.

de standen in de East en West en de wild card plekken.

Previous Spanning stijgt in de race om de wild cards na verlies Jets en Penguins
Next Tilburg hangt in de touwen maar is nog niet K.O.