Ottawa comeback tegen Calgary, Arizona wint in Nashville


Dag 119 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Ottawa Senators terug kwam van een 1-3 achterstand en met twee goals binnen 46 seconden haalde men er overtime uit. Arizona Coyotes won op bezoek in Nashville en Detroit Red Wings liet weinig heel van Vancouver Canucks.

LEES OOK: Den Haag wint in Geleen en Heerenveen verslaat Zoetermeer

Los Angeles Kings – Buffalo Sabres 5-2

L.A. Kings Adrian Kempe scoorde al zijn zevende goal in drie wedstrijden. Viktor Arvidsson scoorde een goal en had twee assists en Phillip Danault gaf drie assists.

tekst gaat verder onder YouTube video

Minnesota Wild – Florida Panthers 1-2 SO

Kirill Kaprizov van Minnesota Wild scoorde zijn dertigste goal van het seizoen. Het leverde maar een punt op want tijdens de shootouts won Florida Panthers. Aleksander Barkov scoorde de game winning shootout voor de Florida Panthers die hun vierde wedstrijd van de laatste vijf wonnen.

tekst gaat verder onder YouTube video

Nashville Predators – Arizona Coyotes 2-4

Het was de eerste uitwedstrijd in negentien uitwedstrijden die Arizona Coyotes won. Lawson Crouse nam twee goals voor zijn rekening.

tekst gaat verder onder YouTube video

Ottawa Senators – Calgary Flames 4-3 OT

Een 3-1 voorsprong was niet voldoende voor de Calgary Flames. Twee goals binnen 46 seconden in de laatste twee minuten draaide de wedstrijd om. In overtime sloeg Tim Stützle toe en behaalde daarmee vier punten met een goal en een assist.

tekst gaat verder onder YouTube video

Vancouver Canucks – Detroit Red Wings 1-6

Aanvoerder Dylan Larkin van de Detroit Red Wings scoorde twee goals. Het was de derde winst op een rij voor Detroit en bezorgde Vancouver Canucks daarmee hun vierde nederlaag in vijf wedstrijden.

Previous Den Haag wint in Geleen en Heerenveen verslaat Zoetermeer
Next Sprong last minute scratch, Boston veertig overwinningen