Sprong verloor met Seattle, replay SCF shutout voor Tampa


Dag 115 van de NHL bracht ons zeven wedstrijden waarbij Daniel Sprong weer meedeed met Seattle. Al verloren ze van de New Jersey Devils. Een replay van de Stanley Cup Finale 2022 werd een shutout voor Tampa Bay. En Colorado verloor daardoor voor de derde keer in vier wedstrijden.

LEES OOK: Dallas verslaat Minnesota, Rangers winnen nipt van Canucks

Detroit Red Wings – Calgary Flames 2-1

Forward Filip Zadina van de Red Wings scoorde zijn eerste goal van het seizoen voor Detroit en het was ook de game winning goal. Hij bezorgde daarmee Calgary hun vijfde verlies in tien wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Florida Panthers – San Jose Sharks 4-1

Voor Florida scoorde Sam Rheinhart en Eric Staal ieder twee keer. Goalie Sergei Bobrovsky pakte 33 schoten en pakte daarmee overwinning 350.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights 1-5

De derde nederlaag op een rij voor de Minnesota Wild. Golden Knight Jack Eichel scoorde een goal en gaf een assist.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Islanders – Vancouver Canucks 5-6

Anthony Beauvillier scoorde tegen zijn oude team de Islanders de game winning goal voor zijn nieuwe team Vancouver Canucks. Twee goals voor Elias Pettersson die een achterstand omdraaide naar een voorsprong.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New Jersey Devils – Seattle Kraken 3-1

Daniel Sprong stond dik twaalf minuten op het ijs voor de Kraken. Hij kwam tot drie schoten. Devil Dougie Hamilton scoorde twee goals op de powerplay en New Jersey goalie MacKenzie Blackwood stopt 33 pucks van Seattle.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers 2-1 SO

De Edmonton Oilers behaalden in de laatste tien wedstrijden acht overwiningen en twee overtime/shootout nederlagen. Flyers goalie Carter Hart was een sta in de weg met 34 saves. Opvallend was dat Philadelphia geen enkele straf kreeg in zestig minuten. Oilers Connor McDavid verlengde met een assist zijn point streak naar veertien wedstrijden. De game winning shootout werd gescoord door James van Riemsdijk.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche 5-0

Het was de eerste keer na de Stanley Cup finale van 2022 dat beide teams weer tegen elkaar speelde. Tampa goalie Andrei Vasilevskiy stopte alle dertig schoten van Colorado. Brandon Hagel scoorde twee goals.

Previous Dallas verslaat Minnesota, Rangers winnen nipt van Canucks
Next Sprong verliest met Seattle, 1200 punten Malkin