Arizona verrast Vegas, Jets sluiten aan bij Stars


Dag 101 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Winnipeg Jets na de winst op Philadelphia Flyers gelijk komt met Dallas Stars in strijd om de koppositie van de Western Conference. Boston Bruins weer wint met een shutout. En Arizona Coyotes Vegas Golden Knights verrast.

LEES OOK: Dubbele comeback Leuven goed voor de winst op Mechelen

Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights 4-1

Arizone Coyotes Clayton Keller scoorde een hattrick tegen Vegas Golden Knights. Het is de tweede overwinning voor Arizona in de laatste dertien wedstrijden. Las Vegas verloor vier van de laatste vijf wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Boston Bruins – San Jose Sharks 4-0

Boston Bruins goalie Linus Ullmark pakte een shutout door alle achttien schoten te stoppen van de San Jose Sharks. Het is zijn tweede shutout van het seizoen. Drie Boston mannen hadden ieder een goal en een assist. David Pastrnak, Charlie McAvoy en Hampus LIndholm.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings 1-2

Kings rookie Jaret Anderson-Dolan scoorde de beide goals voor L.A. De aansluitingstreffer viel im minuut 57 door Ian Mitchell die zijn eerste goal van het seizoen maakte voor de Chicago Blackhawks.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 2-1 OT

Jack Hughes scoorde voor de New Jersey Devils in de eerste minuut en Sidney Crosby deed dat vijf minuten later voor de Pitsburgh Penguins. Pas weer 56 minuten later, oftewel twee minuten in overtime scoorde Dougie Hamilton de game winner voor de New Jersey Devils.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Philadelphia Flyers – Winnipeg Jets 3-5

Winnipeg Jets pakte een voorsprong van 3-0 na acht minuten. Na 42 minuten was het weer gelijk. Het werd 3-3 mede dankzij twee goals van Kevin Hayes. Karson Kuhlman scoorde voor de Jets de game winning goal zes minuten later na de gelijkmaker.

Previous Dubbele comeback Leuven goed voor de winst op Mechelen
Next Terugkeer Gaudreau bij Flames leverde nederlaag in overtime op