Sprong verliest met Seattle van Calgary, comeback Detroit

Dag 76 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Daniel Sprong verloor met Seattle Kraken van Calgary Flames. Detroit Red Wings terugkwam van een 4-0 achterstand en Anaheim Ducks won ondanks 51 schoten tegen van Vegas Golden Knights.

Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights 3-2 SO

Ondanks 51 schoten op doel wisten de Vegas Golden Knights niet te winnen van Anaheim Ducks. Zij versloegen Vegas na shootouts. Anaheim Ducks goalie John Gibson stopte 49 schoten en de shootout van Vegas Golden Knight Mark Stone.

tekst gaat verder onder de video

New Jersey Devils – Boston Bruins 1-3

NHL-leider Boston Bruins won op bezoek in New York van de New Jersey Devils. Boston Bruins goalie Linus Ullmark stopte 30 pucks en Hampus Lindholm kwam tot twee assists.

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings 4-5 OT

Na twintig minuten stond het 4-0 voor de Pittsburgh Penguins mede dankzij twee goals van Jason Zucker. Detroit Red Wings wisselde van goalie en twee goals tussen minuut 54 en 56 zorgde voor de 4-4. In overtime sloeg Jake Walman toe.

Seattle Kraken – Calgary Flames 2-3

Daniel Sprong had net geen twaalf minuten ijstijd en kwam tot een schot op doel. Het was niet genoeg om zijn team de Seattle Kraken aan winst te helpen. Jonathan Huberdeau scoorde in minuut 52 de game winning goal voor de Calgary Flames.

Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens 4-1

Brayden Point deed het weer voor de Tampa Bay Lightning. Dit keer met twee goals. Twee assists voor Viktor Hedman en Lightning goalie Andrei Vasilevskiy maakte 25 saves. De enige goal van Montreal kwam op naam van rookie Kaiden Guhle.