Hudson derby winst voor de Rangers, St. Louis en Ottawa winnen met shutout


Dag 63 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Jordan Binnington en Cam Talbot beide een shutout pakte. De Hudson River Derby dit keer werd gewonnen door de New York Rangers met een goal in overtime tegen de New Jersey Devils.

LEES OOK: Sprong scoort powerplay goal voor Seattle bij winst op Florida

Minnesota Wild – Edmonton Oilers 2-1

In de derde periode hield Minnesota Wild goalie Marc Andre Fleury zijn team op de been met twee powerplay situaties. Frederick Gaudreau scoorde de game winner in de tweede periode.

tekst gaat verder onder de video

Montreal Canadiens – Calgary Flames 2-1 SO

Kirby Dach scoorde de game winning shootout voor de Montreal Canadiens. Mede dankzij goalie Jacob Markstrom die 37 saves maakte hield Calgary Flames een punt over aan de wedstrijd.

tekst gaat verder onder de video

New York Rangers – New Jersey Devils 4-3 OT

De Battle om de Hudson River werd dit keer een prooi voor de New York Rangers. Bij een 3-1 achterstand tegen de New Jersey Devils scoorde New York twee keer binnen zeven seconden. Vincent Trocheck en Kaapo Kakko scoorde de goals. De game winner was van Filip Chytil.

tekst gaat verder onder de video

Ottawa Senators – Anaheim Ducks 3-0

Hij pakte zijn eerste shutout van het seizoen voor Ottawa Senators goalie Cam Talbot. Hij stopte alle 32 schoten van de Anaheim Ducks. Alex DeBrincat scoorde twee goals.

tekst gaat verder onder de video

Pittsburgh Penguins – Dallas Stars 2-1

De zesde overwinning op een rij voor de Pittsburgh Penguins. Evgeni Malkin scoorde 35 seconden voor tijd de game winning goal tegen de Dallas Stars.

tekst gaat verder onder de video

St. Louis Blues – Nashville Predators 1-0

Honderd overwinningen voor St. Louis Blues goalie Jordan Binnington. Nummer 100 was zelfs met een shutout door alle Nashville Predators schoten te stoppen. Dat waren er 25. Brayden Schenn scoorde de winning goel in overtime.

 

Previous Sprong scoort powerplay goal voor Seattle bij winst op Florida
Next Nederland verslaat Roemenie en is koploper in DIV II A U20