Connor McDavid speelt wedstrijd 500, zevende verlies Blues


Dag 29 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waarbij Connor McDavid zijn vijfhonderdste wedstrijd speelde in de NHL. Boston nog steeds ongeslagen is in eigen huis en Calgary wat verloor van New York Islanders en dat was de vijfde nederlaag op een rij.

LEES OOK: Detroit doet het in overtime, negende nederlaag Anaheim

Boston Bruins – St. Louis Blues 3-1

De zevende nederlaag op een rij voor St. Louis Blues. Boston maakte het verschil in de derde periode doordat in minuut 52 en 57 Patrick Bergeron en Trent Federic scoorden voor de Bruins.

New York Islanders – Calgary Flames 4-3 OT

De vijfde nederlaag op een rij voor Calgary, terwijl na veertig minuten het 3-1 in het voordeel van de Flames stond. Anders Lee en Kyle Palmieri scoorde in minuut 40 de twee goals voor de gelijkmaker. In overtime was het Noah Dobson die de winner binnen schoot.

Washington Capitals – Edmonton Oilers 5-4

Connor McDavid speelde zijn vijfhonderdste wedstrijd en scoorde een goal en gaf een assist. Hij kwam daarmee in een mooi lijstje terecht.


Het leverde de Oilers alleen niks op want mede door vier powerplay goals van Washington werd er met 5-4 verloren. Dylan Strome en Evgeny Kuznetsov waren beiden goed voor twee goals aan de kant van de Capitals. Ryan Nugent-Hopkins scoorde twee goals voor Edmonton.

Previous Detroit doet het in overtime, negende nederlaag Anaheim
Next Sprong wint met Seattle, horrorblessure Evander Kane