Drie keer overtime bij Rangers-Penguins, Calgary pakt shutout


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag twee van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waaronder de Rangers die na drie keer overtime verloren van de Penguins.

Presidents trophy winnaar Florida dat thuis verliest van Washington en Colorado wat na vijftien minuten eigenlijk al klaar was. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Toronto, Carolina, St. Louis en Los Angeles beginnen met winst

New York Rangers – Pittsburgh Penguins 3-4 3OT (stand in series 0-1)

De wedstrijd duurde dik 105 minuten. Rangers goalie Igor Sherterkin stopte 79 schoten maar op een deflection door Evgeni Malkin was hij kansloos. De game winning goal viel in de derde overtime periode.

Florida Panthers – Washington Capitals 2-4 (stand in series 0-1)

De game winner werd gescoord door T.J. Osie in de vijftigste minuut voor de Capitals. En zo verslaat het wild card team de Presidents Trophy houder.

Colorado Avalanche – Nashville Predators 7-2 (stand in series 1-0)

Al na vijftien minuten kon Nashville goalie “Big Save” Dave Rittich naar de kant. Toen stond het al 5-0. Nathan McKinnon en Matt Duchene scoorde ieder twee keer.

Calgary Flames – Dallas Stars 1-0 (stand in series 1-0)

Flames goalie Jacob Markstrom pakte een shutout door alle zestien schoten te stoppen van Dallas. Elias Lindholm scoorde een powerplay goal in de vijfde minuut van de wedstrijd.

Previous Toronto, Carolina, St. Louis en Los Angeles beginnen met winst
Next Tilburg kiest voor Doug Mason als nieuwe coach