Sprong scoort maar verliest laatste wedstrijd van Winnipeg


Face-Off IJshockey NHL

Er stond nog een wedstrijd op het programma in de NHL. Gisterenavond trad Daniel Sprong met Seattle aan tegen Winnipeg. Na veertig minuten stond het 3-1 maar drie unanswerd goals betekende een nederlaag.

LEES OOK: Nederland pakt zilver na prima pot tegen Kroatië

Seattle Kraken – Winnipeg Jets 3-4

Winnipeg opende de score met een goal vroeg in de eerste periode via Morgan Barron. In de tweede periode was het Seattle wat de boventoon voerde. Er werd drie keer gescoord. Alex Wennberg, Riley Sheahan en Daniel Sprong zorgde voor een 3-1 voorsprong. Het was het zijn veertiende goal van het seizoen.

In de derde periode was het toch Winnipeg wat de achterstand om boog naar een voorsprong en die gaven ze niet meer uit handen. Blake Wheeler, Dominic Toninato en Kyle Connor zorgde uiteindelijk voor de winst van de Jets.

Daniel Sprong had bijna zeventien minuten ijstijd en hij kwam tot vijf schoten. Vannacht gaat het los met de play-offs.

Previous Nederland pakt zilver na prima pot tegen Kroatië
Next Toronto, Carolina, St. Louis en Los Angeles beginnen met winst