NHL Global komt weer naar Europa post Covid


Na alle Covid-19 ellende komt de NHL Global series eindelijk weer naar Europa. San Jose Sharks, Nashville Predators, Columbus Blue Jackets en Colorado Avalanche komen de oceaan over.

LEES OOK: Coach Dave Livingston ‘in goed overleg’ weg bij Trappers

NHL Global series weer naar Europa

Op 3 oktober spelen de Predators tegen SC Bern in de PostFinance Arena en op 4 oktober zijn de Sharks te gast in Berlijn tegen de Eisbären Berlin in de Mercedes Benz Arena. Daarna gaan San Jose Sharks en de Nashville Predators door naar Praag om in de O2 Arena hun NHL seizoen te openen op 7 en 8 oktober.

Colorado Avalanche en Columbus Blue Jackets spelen op 4 en 5 november hun twee wedstrijden in de Nokia Arena te Tampere.

De kaartverkoop voor de wedstrijden in Praag begint om 09:00 uur 29-04-2022. Voor de NHL Global series in Tampere Finland kun je ook op diezelfde dag en tijd kaarten bestellen. Kaarten zijn te bestellen via Live Nation.

De kaarten voor Berlijn kun je bestellen vanaf maandag 9 mei om 10.00 uur op de website van de Eisbären Berlijn. De kaarten voor Bern vanaf donderdag 19 mei om 10.00 uur bij Ticketcorner in Zwitserland.

De laatste NHL Global series wasin 2019 te Stockholm. Ook daar waren we bij als Face-Off.

Previous Coach Dave Livingston 'in goed overleg' weg bij Trappers
Next België walst over Bulgarije heen, medaille is zeker