Coach Dave Livingston ‘in goed overleg’ weg bij Trappers


Dave Livingston Tilburg Trappers

Na een seizoen zit het huwelijk tussen coach Dave Livingston en de Tilburg Trappers er al weer op. De oud speler met een geweldige staat van dienst in de geschiedenis van de Trappers. Gaat na een seizoen de club alweer verlaten.

LEES OOK: Sprong wint van Colorado, Edmonton bijna naar play-offs

In goed overleg uit elkaar

Volgens algemeen directeur Ruud van Baast werden de doelstellingen niet behaald en trok het feit dat het gezin van Dave achter bleef in Noorwegen een te grote wissel op zijn functioneren.  Alleen sterspeler Brett Bulmer heeft vooralsnog een contract voor komend seizoen. Naast een aantal verlengingen vanuit de huidige selectie, heeft het afgelopen seizoen aangetoond dat er misschien wat vers bloed nodig zal zijn. Technisch manager Rene de Hondt zal aan de bak moeten. Naast misschien een paar nieuwe spelers zal er dus ook een coach naar Tilburg gehaald moeten worden. Kiest men vanuit het eigen netwerk zal Doug Mason de makkelijkste oplossing zijn. Hij liep toch al heel vaak rond op Stappegoor afgelopen seizoen tijdens de wedstrijden om de internationals voor het Nederlandse team in de gaten te houden. Of gaat men toch voor nieuw elan?

Dave Livingston had er bij aanvang van het afgelopen seizoen nog veel zin in.

Previous Sprong wint van Colorado, Edmonton bijna naar play-offs
Next NHL Global komt weer naar Europa post Covid