Jeffrey van Iersel coach Snackpoint Eaters Limburg


Jeffrey Van Iersel Nederland U18 IJshockey Face-Off
Foto: De Gelderlander

Vandaag maakte Snackpoint Eaters Limburg bekend dat de 42-jarige Jeffrey van Iersel hun nieuwe coach wordt voor het komende seizoen. Dat is voor het eerste team en hij gaat daarbij ook de gehele jeugdopleiding sturing geven. De bedoeling is dat van Iersel meerde seizoenen de baas blijft in Geleen.

LEES OOK: Terugkeer Canadiens Carey Price, shutout Isles Ilya Sorokin

Jeffrey van Iersel is vooral bekend als speler bij de Tilburg Trappers waar hij dertien jaar heeft vertoeft.

lees verder onder de foto

Foto: Jasper Ruhe Pro Shots

Na Tilburg speelde hij vijf jaar bij Geleen, een jaar Eindhoven en hij sloot zijn carrière af in 2016 na nog één jaar Geleen als actieve speler.

lees verder onder de video

Beelden L1

Zijn trainersloopbaan begon in 2016 bij Red Eages Den Bosch. In 2017 stond hij als coach in de banken bij Nijmegen. Daarna twee jaar Herentals waar hij in zijn eerste jaar meteen de triple pakte. En het tweede jaar werd afgebroken door Covid-19. Dit seizoen begon hij met goede moed aan een avontuur bij EG-Diez Limburg in de Oberliga. Maar helaas kon de club de beloofde ambities niet waarmaken en Jeffrey van Iersel stapte zelf op in januari 2022. Momenteel is hij bondscoach van het Belgische herenteam wat vanaf 18 april zal strijden om de wereldbeker Divisie II groep B in IJsland met de teams van IJsland, Georgie, Mexico en Bulgarije.

Volgens Eaters voorzitter Ron Lahey ‘was nu het moment om van Iersel als coach naar Geleen te halen’.

beelden L1

Previous Terugkeer Canadiens Carey Price, shutout Isles Ilya Sorokin
Next Sprong wint, St. Louis, Boston en Calgary naar play-offs