Sprong alweer schratch, Bruins geven de Kings een afstraffing


Face-Off IJshockey NHL

Dag 133 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waarbij Daniel Sprong die al sinds 15 februari geen wedstrijd meer voor de Capitals heeft gespeeld. Sindsdien is hij een healthy scratch. De Devils scoorden er op los tegen de Canucks en de Bruins legden de Kings over de knie. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Blues, Islanders pakken shutout, zevende nederlaag Seattle

New Jersey Devils – Vancouver Canucks 7-2

Canucks goalie Jaraslav Halak kon van het ijs naar de bank na 26 minuten. Toen stonden er al zes goals op het scorebord voor de Devils. Zeven spelers haalden twee punten. Dawson Mercer (1G, 1A), Jack Hughes (1G, 1A), Yegor Sharamgovich (1G, 1A), Ryan Graves (1G, 1A), Jesper Bratt (1G, 1A), Nico Hischier (2A) en Jesper Boqvist (1G, 1A).

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs 3-5

Na de eerste periode stond het 1-3 voor de Leafs. Toen scoorde Tom Wilson twee keer voor de Capitals en bracht de stand naar 3-3. Maar in minuut 57 scoorde Rasmus Sandin de game winning goal voor Toronto.

Los Angeles Kings – Boston Bruins 0-7

Een natutral hattrick voor Jake Debrusk, twee goals voor Erik Haula en de derde shutout van het seizoen voor Jeremy Swayman die alle 34 schoten van de Kings stopte.

Previous Blues, Islanders pakken shutout, zevende nederlaag Seattle
Next Avalanche loopt uit, coach DeBoer 500 overwinningen