Colorado pakt achttiende thuisoverwinning en koppositie NHL


Face-Off IJshockey NHL

Dag 108 van de NHL bracht ons zeven wedstrijden waaronder de achttiende thuisoverwinning op een rij voor Colorado en een mogelijke terugkeer van Montreal goalie Carey Price.

Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Liége heeft het lastig met Mechelen

Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets 3-6

Alweer de negende nederlaag in tien wedstrijden voor de Canadiens. Maar er is hoop. Goalie Carey Price heeft aangegeven dat hij weer het ijs op gaat. Vier goals in de eerste periode voor Columbus was voldoende. Patrik Laine scoorde er twee.

New York Islanders – Minnesota Wild 3-4

Wild’s Kevin Fiala verlenge zijn point streak naar elf wedstrijden met een assist. Kirill Kaprizov, Joel Eriksson en rookie Matthew Boldy hadden een goal een een assist.

New York Rangers – Seattle Kraken 3-2

Alleen dankzij Rangers goalie Igor Shesterkin die 40 saves maakte konden de Rangers de Kraken verslaan. K’Andre Miller scoorde veertig seconden voor tijd de game winner.

Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings 3-4

Het is de derde nederlaag op een rij voor de Penguins. Bryan Rust scoorde er twee voor Pittsburgh en Trevor Moore deed dat voor de Kings.

Carolina Hurricanes – San Jose Sharks 2-1

Drie minuten voor tijd scoorde Andrei Svechnikov de game winner. Voor de Sharks was het de vierde nederlaag in vijf wedstrijden.

Dallas Stars – Boston Bruins 6-1

Tyler Seguin scoorde twee goals voor Dallas.

Colorado Avalanche – Buffalo Sabres 4-1

De tiende overwinning op een rij voor Colorado en de achtiende thuisoverwinning. Twee punten voor Valeri Nichushkin en Mikko Rantanen met beide een goal en een assist.

Previous Liége heeft het lastig met Mechelen
Next Florida scoort er acht, sterke comeback Toronto