Heerenveen walst over gehavend Mechelen heen


Face-Off IJshockey BeNe League

Aangezien in de Bene League de wedstrijd tussen Geleen en Luik werd afgelast in verband met geen ijs in Limburg waren er maar twee wedstrijden. Heerenveen walste over Mechelen heen en Herentals had geen moeite met Zoetermeer.

LEES OOK: Trappers verslaan met enige moeite Erfurt

Unis Flyers Heerenveen – Mechelen Golden Sharks 11-0

Het werd een makkelijke avond in Heerenveen voor de Flyers. Een hattrick voor Roope Nikkila en twee powerplay goals voor Pippo Limnell Finocchiaro. Er moet wel gezegd worden dat Mechelen veel spelers miste door blessures, Covid-19 en schorsingen. Deze mannen waren er niet bij Kim Miettinen, Rafael Salmi, Timo Dewin, Kenneth Pittoors, Stef Vermeulen, Marek Ziarny, Jakob Huyghe en Vadim Gyesbreghs.

foto: Facebook Unis Flyers Heerenveen

Heylen Vastgoed HYC – Zoetermeer Panters 10-4

Na twintig minuten was de stand al naar 4-1 getild door de mannen van HYC. Zoetermeer opende de wedstrijd met de 0-1 door Attila Birke, maar in de laatste anderhalve minuut van de eerste periode scoorde HYC drie keer toen de stand al 1-1 was. Brennan Feasey, Jacques de Ceuster en Arne Vervoort scoorde ieder een goal.  Na de tweede periode was de stand opgelopen naar 7-2. Ethan Skinner scoorde een shorthanded en powerplay goal in de derde periode. Attila Birke met zijn tweede en Michael van Rijswijk maakte de score wat dragelijker voor de Panters. Het slotakkoord was voor Brennan Feasey die met zijn tweede goal de stand naar 10-4 bracht.

Foto: Kurt Tops
Previous Tilburg Trappers wint moeizaam tweede wedstrijd van Erfurt
Next Chicago wint na ontslag coach, Vancouver verslaat Dallas