Chicago wint na ontslag coach, Vancouver verslaat Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Dag 27 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waaronder Chicago die na het ontslag van coach Jeremy Colliton wonnen. Detroit versloeg Vegas en Anaheim versloeg St. Louis. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Heerenveen walst Mechelen plat

Detroit Red Wings – Vegas Golden Knights 5-2

Detroit goalie Thomas Greiss zorgde met 38 reddingen ervoor dat de Red Wings de wedstrijd wonnen. Pius Suter en Tyler Bertuzzi hadden ieder een goal en een assist.

Chicago Blackhawks – Nashville Predators 2-1 OT

Alex DeBrincat werd matchwinnaar met de game winner in overtime. Patrick Kane werd de vierde US-born speler die 1100 punten haalde. (409G, 691A).

Minnesota Wild – New York Islanders 5-2

Het debuut van Islanders Semyon Varlamov werd geen succes. En daarmee eindigde ook de zeven game point streak. Vier unanswered goals in de derde periode door de Wild deed New York de das om.

Vancouver Canucks – Dallas Stars 6-3

Twee goals van J.T. Miller. Bo Horvat en Elias Pettersson scoorde een goal en gaven twee assists en bezorgde Dallas de vijfde nederlaag in zes wedstrijden.

Anaheim Ducks – St. Louis Blues 4-1

Ducks Troy Terry heeft inmiddels een elf game point streak. Hij scoorde de game winner in de derde periode. Anaheim won voor de vierde keer op een rij.

Previous Heerenveen walst over gehavend Mechelen heen
Next Capitals winnen met Sprong, Rangers verslaan Panthers