Boet van Gestel en Renzo Meulenbeek naar Bulldogs Luik


Roster Update Bulldogs

van Gestel en Meulenbeek, twee Nederlandse aanwinsten voor Luik

Net voor het aanvatten van de BeNe League en bekercompetitie hebben de Luikse Bulldogs hun roster nogmaals versterkt. De voorbije week hebben Boet en Renzo flink meegetraind onder de leiding van Luik Coach Uli Egen. De Luikse beleidsmakers hebben beide jongens gecontracteerd. Hun transfer werd gisteren ook vanuit de Federatie bekrachtigd en zo zijn beiden speelgerechtigd.

Oberliga Power voor de Bulldogs defensie

Foto: Arie Leeuwesteijn

Boet van Gestel speelde de voorbije tien jaar in Tilburg. De Eindhovenaar liep een jaar geleden een stevige heupblessure op. Deze kostte heel wat tijd. Boet speelde desondanks nog een dozijn wedstrijden vorig seizoen voor de Trappers. Een nieuwe overeenkomst bereikte Boet echter niet in Tilburg. De combinatie van Oberliga hockey en zijn professionele ambities bleken niet verenigbaar. Met tweehonderdvijftig Oberliga-wedstrijden op de teller is van Gestel een sterke en ervaren verdediger. En op zijn zesentwintigste is de Eindhovenaar ongetwijfeld een stevige aanwinst voor de Bulldogs defensie. En zeker een verrijking voor de BeNe League.

Meulenbeek voor drie jaar bij Bulldogs Luik

foto ; Jan Hofstede

De tweede aanwinst is Limburger Renzo Meulenbeek. De drieëntwintigjarige aanvaller debuteerde zes jaar geleden op BeNe League niveau. Ondertussen speelde de geboren en getogen man uit Geleen vijfenzeventig wedstrijden bij Eaters. De voorbije maanden was hij bij het eerste divisie team van Geleen aan de slag. Zijn overgang naar Luik is desondanks ietwat verrassend. Desalniettemin verrassend maar welgemeend gezien het bereiken van een driejarige overeenkomst met Bulldogs uit Luik.

 

Previous Den Haag dendert over Zoetermeer heen bij seizoensopener
Next Oranje ziet Olympische droom uiteenspatten in doldwaze minuut